životopis

24. srpna 2007 v 12:08 | Lenzu |  Eliza Dushku
Profese herečka Datum narození: 30.12.1980 Místo narození: Boston, Massachusetts, USA Znamení: Kozoroh
Filmografie:
2003Buffy the Vampire Slayer: Chaos Bleeds ...Faith
2003Kiss, The ...Megan
2002Hodina pravdy (City by the Sea) ...Gina
2002New Guy, The ...Danielle
2001Jay a mlčenlivej Bob vrací úder (Jay and Silent Bob Strike Back) ...Sissy
2001Spotlight on Location: The Making of 'Bring It On' ...Missy Pantone
2001Soul Survivors ...Annabel
1996Race the Sun ...Cindy Johnson
1995Journey ...Cat
1995Bye Bye Love ...Emma
1994Fishing with George ...
1994Pravdivé lži (True Lies) ...Dana Tasker
1993This Boy's Life ...Pearl
1992That Night ...Alice Bloom

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama